De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Workshop mentale jeugdtraining in Nijmegen

Datum: vrijdag 24 februari 2017
Thema: Mentale jeugdtraining
Inleiders: Topsport Gelderland, Tafeltennis Nijmegen, NTTB Afdeling Gelre, detafeltennistrainer.nl, Gemeente Nijmegen, Hogeschool Nijmegen Arnhem en Anniek Oost Persoonlijke en Prestatie Gerichte Coaching
Locatie: Tafeltennis Nijmegen, Luciaweg 9, 6523 NK, Nijmegen
Tijd: 19.30–21.30 uur (vanaf 19.15 uur zijn de deuren geopend)
Kosten: 10 euro p.p. (facturering vindt plaats via detafeltennistrainer.nl)

Inhoud bijeenkomst

Hoe herken je mentale aspecten bij jonge sporters? Hoe zie je dit terug in trainingen en wedstrijden? Welke handvatten zijn er om hiermee om te gaan? Hoe kun je deze handvatten gebruiken om hiermee om te gaan?

Topsport Gelderland, Tafeltennis Nijmegen, NTTB Afdeling Gelre, detafeltennistrainer.nl, Gemeente Nijmegen, Hogeschool Nijmegen Arnhem en Anniek Oost Persoonlijke en Prestatie Gerichte Coaching organiseren in samenwerking een workshop voor trainers en coaches van talentvolle tafeltennissers in Gelderland.

Aanmelden

Het verzoek is om uiterlijk 17 februari aan te melden door een mail met volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en aantal personen te sturen naar ferry.greevink@topsportgelderland.nl.