De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

VVTT-leden voordeel bij NLcoach

VVTT leden komen in aanmerking voor enkele voordelen bij NLcoach.  Lees hieronder meer over NLcoach en de voordelen.

NLcoach is een sporttak overschrijdende belangenvereniging, die opgericht is door zeven topcoaches, namelijk Joop Alberda, Cor van der Geest, Henk Kraaijenhof, Roelant Oltmans, Toon Gerbrands, Jan Reker en Jac Orie.

Deze topcoaches delen hun kennis en ervaringen met andere trainers en coaches uit alle takken van sport en op alle niveaus. Het doel van NLcoach is tweeledig: de deskundigheid van trainers en coaches te verhogen én opkomen voor de belangen van trainers en coaches.

Omdat de VVTT is aangesloten bij NLcoach, krijgen  VVTT-leden de volgende voordelen:

Korting op cursusaanbod van NLcoach

Korting op alle congressen, cursussen en themabijeenkomsten die door NLcoach worden georganiseerd. Bij deelname aan het cursusaanbod van NLcoach krijg je licentiepunten voor behoud van je trainerslicentie. Kijk op de website van NLcoach voor hun cursusaanbod. De link van hun website staat rechts naast dit bericht.

Aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering 

Een aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering: Met deze ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering ben je gedekt tegen materiële schade of letselschade, beide geleden door derden en veroorzaakt door een handelen of nalaten van jou als trainer-coach. Je bent verzekerd in de hoedanigheid van trainer-coach van amateursporters en/of professionele sporters (= iemand die een tak van sport als beroep heeft). Schade melden kan via info@nlcoach.nl.

Gratis toegang tot de (juridische)helpdesk van NLcoach                              

NLcoach biedt al haar leden juridische ondersteuning aan (alleen in Nederland). Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van NLcoach.