De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Bijscholing – Kidspong

Inhoud

Deze bijscholing is gericht op tafeltennis voor de jonge jeugd (< 7 jaar). De basis voor deze bijscholing is het Kidspong en het Schuiftafeltennis programma van de NTTB. Hoe kunnen we jonge kinderen enthousiast maken voor onze tafeltennissport? Welk materialen gebruik je? Wat werkt wel en wat werkt niet? Waar haal je je inspiratie vandaan? Welke begeleiding heb je nodig? De bijscholing bestaat uit een stuk theorie op basis van het Breed Motorisch Ontwikkelen (BMO). Na de pauze gaan we een aantal spellen en oefeningen in circuitvorm doorlopen en ervaringen uitwisselen.

Praktische informatie

Datum: zondag 14 april  2024
Tijd: 10:00 – 14:00 uur
Plaats: Sporthal (blaashal),  Ridderstraat 98, Gilze
Kosten: Leden VVTT 15,- euro, niet-leden VVTT 30,- euro
Inschrijving verplicht tot betaling. Lunch is niet inbegrepen en dient zelf verzorgd te worden.
Voor wie: Deze bijscholing richt zich vooral op beginnende trainers en niveau TT1 en TT2 trainers.

Inleider(s): John de Vet

John de Vet zal deze bijeenkomst leiden. John is TT3-trainer en heeft jarenlange ervaring als trainer. John geeft training bij De Batswingers en heeft ook training gegeven bij SV Red Stars’58, TTV Die Meede en TTV Breda. John geeft clinics (schuif)tafeltennis op basisscholen, mytylscholen en voor vakverenigingen. John is ook de initiatiefnemer van de succesvolle Table Stars duo(pre)competitie in de (voormalige) afdeling ZuidWest.

Overige informatie Deze bijscholing is gericht op TT2 of TT3 trainers. Overige trainers kunnen hier aan deelnemen. De bijscholing is bedoeld voor trainers die kennis willen nemen van het stimuleren van jonge kinderen voor tafeltennis. Deze bijscholing geldt voor licentiebehoud en deelname zal worden gedeeld met de NTTB.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan hieronder!

BIJSCHOLING: Kidspong
Deelname aan deze bijscholing kost 15,00 voor VVTT leden en 30,00 voor niet leden.