De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Bijscholing – Innovatie binnen tafeltennis.

Inhoud

Innovatie en digitalisering gaat steeds sneller. Het gebruik met digitale hulpmiddelen binnen de sport, blijft hierin nog wel iets achter, maar de verwachting is dat dit in de toekomst ook belangrijker zal worden. Stefan maakt tijdens zijn trainingen gebruik van technische hulpmiddelen om progressie vast te leggen en ontwikkeling meetbaar te maken maar ook spelers zelf te laten inzien dat ze zich ontwikkelen op verschillende vlakken. Tijdens deze bijscholing worden verschillende manieren besproken en ga je zelf ervaren hoe dit is en hoe je dit kunt inzetten in de training.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 23 maart 2024 (tijdens NK-A)
Tijd: 13:00 – 15:30 uur
Plaats: Hogeland 10 Zwolle
Kosten: Leden VVTT 15,- euro, niet-leden VVTT 30,- euro
Inschrijving verplicht tot betaling.
Voor wie: Deze bijscholing richt zich vooral op TT2 trainers. Ook TT3 trainers kunnen hierbij aansluiten.

Inleider(s): Stefan Smits

Stefan is een bevlogen en zeer actieve TT3-trainer en geeft training bij TTV Tios’51 te Tilburg en aan de RTN Zuid West. Tijdens zijn trainingen maakt Stefan vaak gebruik van (digitale) ondersteuning/hulpmiddelen en is hij een van de voorlopers hierin in het nederlandse tafeltennis.

Overige informatie Deze bijscholing is met name gericht op TT2 of TT3 trainers. Ook TT4 trainers die willen gaan werken met technologische hulpmiddelen kunnen hier aan deelnemen. Deze bijscholing geldt voor licentiebehoud en deelname zal worden gedeeld met de NTTB.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan hieronder!

BIJSCHOLING: Innovatie binnen tafeltennis
Deelname aan deze bijscholing kost 15,00 voor VVTT leden en 30,00 voor niet leden.