De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Service

De VVTT wil dat de website voor haar leden het informatiekanaal is op tafeltennisgebied, waarbij de inhoud van de website voor een groot deel bepaald wordt door de leden. We zijn begonnen met de onderdelen forum en media. Dit zijn exclusieve zaken die verbonden zijn met het lidmaatschap van de VVTT en kunnen dus alleen gebruikt worden door leden die zijn ingelogd. Overige bezoekers van de website kunnen deze onderdelen wel inzien.

In het onderdeel forum kunnen de leden met elkaar discussiëren over allerlei tafeltennis- en trainingsgeralateerde zaken. Het is de bedoeling dat we daarbij proberen enige diepgang te bereiken. De belangrijkste doelstelling van de VVTT is immers dat we de kennis en vaardigheden van de Nederlandse tafeltennistrainer willen vergroten.

In het onderdeel media kun je filmpjes en foto’s plaatsen, bijvoorbeeld om te demonstreren hoe een bepaalde slag getraind kan worden.

We willen de site verder ontwikkelen en meer interessante opties toevoegen, met name om nog meer waarde aan het lidmaatschap van de VVTT toe te kennen. Heb je daar ideeën over? Neem contact op met Martin Brinkhoff.