De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Bijscholing serveren Wageningen

Op vrijdag 11 december 2015 werd er in samenwerking met detafeltennistrainer.nl een bijscholing in Wageningen georganiseerd met als thema serveren. 10 enthousiaste trainers waren bij deze bijscholing aanwezig. Tijdens de bijscholing werd er door inleider Martijn Spithoven gesproken over het doel van de service, de variatiemogelijkheden en de aandachtspunten om een goede service te spelen. Na een korte pauze gingen de trainers in groepjes aan de slag met het bedenken van oefenvormen voor het aanleren van de service. Aan het einde van de bijscholing kregen alle deelnemers een certificaat en samenvatting van de behandelde stof mee naar huis.
Martijn Spithoven geeft uitleg aan deelnemers
Martijn Spithoven geeft uitleg aan deelnemers
De deelnemers waren na afloop tevreden over de bijscholing. Zo kwam na afloop van de bijscholing nog de volgende mail  van een van de deelnemers binnen: “Nogmaals bedankt voor de leerzame en leuke bijscholing over serveren. Ik vond het heel duidelijk en kan niet wachten om dit aan de kinderen over te brengen.”