De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Lidmaatschap VVTT

VISIE is een vaktijdschrift voor trainers, coaches, docenten, spelers en andere geïnteresseerden in de tafeltennissport. Dit tijdschrift behandelt tafeltennisonderwerpen, zoals trainingsinzichten, tactische elementen, interviews met trainers en spelers, oefenstof en leestips. Wie VISIE wil ontvangen, wordt lid van de VVTT. Naast de VISIES krijgen leden ook trainersbrieven. Dit zijn digitale brieven met linkjes naar filmpjes of websites met meer informatie. Deze digitale brieven worden naar het mailadres gestuurd.

Iedereen kan lid worden van de VVTT. Als je geen trainersdiploma hebt, krijg je wel alle voordelen van het lidmaatschap van de VVTT, alleen heb je dan geen stemrecht op de Algemene Ledenvergadering. Het lidmaatschap van de VVTT kost 75 euro. Trainers met TT2 licentie krijgen korting op het lidmaatschap en betalen 50 euro per jaar.

Aanmelding VISIE-abonnee: