De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Verslag bijeenkomst trainers-2 Zwolle 1 maart 2014

Voorgebouw_Landstede

Afgelopen zaterdag (1 maart 2014) werd tijdens het NK in Zwolle een bijscholing gegeven voor trainers-2.  Het thema was het corrigeren van basisvaardigheden en de bijscholing werd gegeven door Juliet van Veen en Martijn Spithoven. Dertien enthousiaste deelnemers waren naar Zwolle gekomen om aan deze bijscholing deel te nemen.

 In het eerste deel werden de warming-up en de forehand opening behandeld. In het tweede gedeelte werd er aandacht besteed aan service en ontvangst. Op het einde van de bijscholing kregen alle deelnemers de laatste VISIE, een aantal posters en een hand-out (opgesteld door Theo Rieken, waarvoor dank) uitgereikt. Als afsluiter werd er gezamenlijk geluncht.

Wij willen alle deelnemers bedanken voor de inbreng en aanwezigheid en we willen de NTTB bedanken voor de plezierige samenwerking.

Aan de technische bijeenkomst namen de volgende personen deel:

Ad van Beijsterveldt – De Batswingers, Piet Bergsma – DTK ‘70, Tine Boer-Dijkstra – Olympia ’54, Frank Breg – Esopus, Nick Breur – AMVJ, Jelmer Bus – AMVJ, Matthias Dul – Dedemsvaart, David de Gilder – AMVJ, Erwin Goossen – Olympia ’54, Eduard Harmens – Het Nootwheer, Rens Molenaar – ttsport/A-Merk, Erik Ran – AMVJ en A. v.d. Vendel – DTK ‘70.