De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Bijscholing meerballentraining Nijmegen

Op woensdag 6 juli werd er in samenwerking met detafeltennistrainer.nl bij de vereniging Tafeltennis Nijmegen een bijscholing georganiseerd met als thema meerballentraining. Zestien enthousiaste deelnemers van alle leeftijden en niveaus waren aanwezig bij deze bijscholing. Tijdens de bijscholing werd er, na een korte introductie, voornamelijk in de praktijk gewerkt. De deelnemers hebben aan hun eigen meerbal techniek gewerkt en er werd meerballentraining gegeven aan drie spelers die speciaal voor deze avond aanwezig waren. Uiteraard werden de ervaringen en ideeën met elkaar gedeeld.
dttt_01
De deelnemers waren allemaal erg enthousiast na afloop van de bijscholing. Er was een prettige sfeer waarbij veel input kwam van de aanwezige trainers. Alle deelnemers bedankt voor de aanwezigheid en inbreng en Anne van Bolderen, Sam ten Westenend en Chana van de Venne bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet als spelers!