De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Technische bijeenkomsten

De VVTT organiseert sinds eind 2011 naast de landelijke bijeenkomsten ook weer regionale technische bijeenkomsten voor tafeltennistrainers van elk niveau. De intentie voor 2012 is om 12 regionale en 2 landelijke bijeenkomsten te organiseren. De regionale bijeenkomsten zullen we zo goed mogelijk verspreiden over het hele land.

De VVTT hecht veel waarde aan het kennisniveau van de tafeltennistrainers. Daarom heeft de VVTT daarvoor een coördinator technische bijeenkomsten aangesteld: Frank du Bois. Door het volgen van technische bijeenkomsten  blijft de trainer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tafeltennisgebied en ontwikkelt de trainer zich steeds verder. Daarnaast kun je op die manier voldoen aan de voorwaarden tot behoud van je trainerslicentie.

Aankondigingen van technische bijeenkomsten zullen via de diverse websites onder de aandacht gebracht worden. Uiteraard krijgen de leden van de VVTT persoonlijk een uitnodiging tot inschrijven toegestuurd. Indien je geen lid bent van de VVTT maar wel op de hoogte gebracht wilt worden van de diverse technische bijeenkomsten kun je dit aan Frank du Bois laten weten. De VVTT levert door het organiseren van de technische bijeenkomsten een belangrijke bijdrage aan het niveau van de tafeltennistrainers en in het vervolg daarvan de spelers.