De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Workshop “The Next Step” in afdeling West

Op woensdag 23 oktober organiseert de afdeling West in samenwerking met de VVTT de trainersworkshop ‘The Next step’. De workshop is van 19.30 – 22.00 uur met als docent TT5 trainer Luc Janssen.

Jouw jeugdspelers beheersen de basis, hoe nu verder? Een praktische en interactieve workshop voor trainers die met hun jeugd de volgende stap willen maken. Luc Janssen deelt zijn ervaringen met vele praktijkvoorbeelden.

Over Luc Janssen
Luc is sinds 1989 werkzaam als trainer, heeft een tafeltennistrainer niveau 5 diploma en is een voormalig jeugdbondscoach van de NTTB. Naast het training geven bij verschillende verenigingen heeft Luc ook enkele spelers individueel begeleid waarbij Rajko Gommers en Koen Hageraats de bekendste zijn. Hij weet als geen ander wat er voor nodig is om spelers naar een hoger niveau te tillen en deelt deze ervaring dan ook graag met anderen.

Locatie gezocht
We zijn nog op zoek naar een geschikte locatie, indien dit bij uw vereniging mogelijk is dan kunt u contact opnemen met afdelingsondersteuner@nttb-west.nl. De activiteit valt in de herfstvakantie.

Info & inschrijven
Wat:                     Workshop ‘The next step’
Voor wie:            Trainers die actief zijn in afdeling West, doelgroep TT2/TT3 niveau
Datum:                Woensdag 23 oktober
Tijd:                     19.30 uur – 22.00 uur (19.15 uur zaal open)
Locatie:               TTV Rijnsoever
Adres:                  De Krom 57, Katwijk
Kosten:                 €7,50 per deelnemer (inclusief 2 drankjes)
Betalen:               Via bankrekening aan NTTB afdeling West NL25 INGB 0000 5046 49
Inschrijven:        Meld je aan door een e-mail te sturen naar Afdelingsondersteuner Sven Groot via afdelingsondersteuner@nttb-west.nl. Vermeld daarbij je naam, bondsnummer en trainerslicentie.