De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Nieuwsbrief juli 2016 verzonden

In de laatste week van juli 2016 is er een nieuwsbrief van de VVTT naar alle relaties gestuurd.

Congres succes! Op naar het volgende!

Het seizoen 2015-2016 zit erop. Velen van ons bereiden zich nu al voor op het komende seizoen. Dat hebben we bij de VVTT ook gedaan. Naar aanleiding van het succesvolle eerste tafeltennistrainerscongres op onze 28e verjaardag hebben we besloten daar een vervolg aan te geven. 16 juni 2017 zal het tweede congres worden gehouden. We willen dan dat er nog meer VVTT’ers bij zijn; in onze mooiste dromen zijn bijna alle VVTT-leden aanwezig. In deze nieuwsbrief verklappen we alvast de data voor de congressen van 2017 en 2018. In 2017 vindt het congres plaats op vrijdag 16 juni 2017. In 2018 bestaan we 30 jaar; dit lustrum zullen we vieren op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni 2018.

Speerpunten beleid 2016

We hebben gelukkig veel meer nieuws te melden. Twee belangrijke speerpunten van onze plannen voor dit jaar komen daarbij ruimschoots aan de orde: samenwerking en verjonging. Het derde speerpunt (betere communicatie) behoeft nog steeds verbetering: deze nieuwsbrief heeft te lang op zich laten wachten. Er is wel ander goed nieuws te melden! Als je deze nieuwsbrief leest, heb je wellicht nummer 75 van VISIE al op de deurmat aangetroffen. Wij zijn weer erg trots op deze editie. Het promoten van de meerwaarde van een VISIE-abonnement kent bij ons een prioriteit. Daarom hebben we een heel leuke actie bedacht. Help ons aan meer VISIE-abonnees en je kunt een aardige extra korting verdienen voor het congres op 17 juni 2016. Zie verder in het artikel over VISIE.

Onze voorzitter, Paul Frissen, is helaas al enige tijd niet in staat zijn invulling aan zijn functie te geven. Wij hopen dat hij spoedig weer in staat is om deel te nemen aan het reilen en zeilen van de VVTT. Tot die tijd nemen de overige bestuursleden zijn taken succesvol waar. Jullie weten ons te vinden.

prettige_vakantieWij wensen iedereen een prettige vakantie, een goede start van het komende seizoen en veel plezier bij het lezen van deze nieuwsbrief en VISIE 75. Dus als het een dagje mocht regenen tijdens je vakantie: geen paniek, de VVTT heeft voor voldoende tafeltennisleesvoer gezorgd!

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

Wil je voortaan ook de nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mail naar voorzitter@vvtt.nl.