De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Goede sfeer tussen NTTB en VVTT

De NTTB en de VVTT hebben in het afgelopen jaar op allerlei punten samengewerkt. Er was zo de bijdrage van de VVTT aan de technische opleidingen van de NTTB. Achim Sialino, Directeur Tafeltennis van de NTTB, heeft ontzettend goed geholpen met het vinden van een geschikte spreker voor ons afgelopen congres. Met NTTB Opleidingen is er prima formeel en informeel contact. Hier zijn wij natuurlijk allemaal ontzettend blij mee.

Keep the soul alive

De NTTB heeft – direct én indirect – laten blijken de warme verstandhouding overeind te willen houden. Wij van de VVTT juichen dit van harte toe en ondersteunen dat waar mogelijk. Beide partijen streven naar een zo optimaal mogelijke situatie voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Dat verbindt ons in de kern. En waar we elkaar weten te vinden, zijn alleen maar winnaars.

Team