De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Brainstormsessie en gezamenlijk bezoek topwedstrijd

Cassin
EJK-winnaar Cassin; Foto: Robert Valai

De VVTT wil een bijdrage leveren aan het opleidingsklimaat in Nederland. Op de afgelopen Europese Jeugdkampioenschappen viel op dat een serieuze achterstand bestaat ten opzichte van vele andere landen. Dat wisten we al. Redenen hiervoor overstijgen financiën en ‘zij van de bond’. Het gaat ook om insteek van clubs, professionaliteit van trainers en concurrentie én samenwerking tussen verenigingen. De VVTT voelt zich met al deze zaken erg betrokken. Om de positie van de VVTT nader te bepalen, willen we de betrokkenheid en kennis van onze VVTT-leden ten volste benutten. Wat vinden wij als VVTT? Wat is er allemaal nodig om tot een kwalitatief hoogstaander opleidingsklimaat te komen? Hoe kunnen wij op constructieve wijze bijdragen aan deze discussie?

Ook ALV en topwedstrijd

Op 30 oktober willen wij dit – in onze ogen – noodzakelijke met het aangename combineren. Naast de ALV en de brainstormsessie bezoeken we een topwedstrijd in de Bundesliga. Om 11:30 staat de koffie klaar. De wedstrijd is om 14:00 uur. Alle deelnemers aan de ALV en brainstorm kunnen rekenen op gratis tickets.