De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

VISIE 75 is klaar!

Promotie
Promotie

We hebben weer een reden om trots te zijn. Op 6 oktober promoveert Irene Faber. Ze heeft onderzoek gedaan naar talentherkenning bij tafeltennis. In het voorjaar van 2014 heeft Irene bij een VVTT bijeenkomst haar onderzoek toegelicht en daarover met ons gediscussieerd. Nu heeft zij in het kader van haar promotieonderzoek een exemplaar van VISIE samengesteld.
Voor degenen die bang zijn dat deze VISIE helemaal is volgeschreven met wetenschap en moeilijke woorden: uiteraard heeft Irene deze VISIE speciaal gemaakt voor ons. Er staan bijvoorbeeld ook interviews met tafeltennistrainers over dit onderwerp.

Actie: verdien korting voor het trainerscongres

De VISIE wordt in de eerste week van augustus naar de abonnees en de leden van de VVTT gezonden. Daarnaast wordt deze VISIE ook weer verstuurd naar alle NTTB-verenigingen. Dit is een voorbeeld van de steeds beter wordende samenwerking met de NTTB. Wil je dit exemplaar ook ontvangen? Neem een abonnement. Dat kan via de website van de VVTT. Wij willen graag dat veel meer tafeltennisliefhebbers VISIE gaan lezen. Daarom hebben een grandioze aanbieding voor iedereen.
Actie Breng vijf nieuwe VISIE-abonnees aan en je krijgt 20 euro extra korting op je inschrijfgeld voor het tafeltennistrainerscongres van 16 juni 2017. De voorwaarden zijn dat de vijf nieuwe abonnees via de website van de VVTT aangemeld worden (zet in het veld Actiecode de naam van de aanbrenger) en dat de nieuwe abonnees betalen voor minimaal twee nummers van VISIE. Ga dus reclame maken op de vereniging en binnen je vriendenkring. Vergeet de tafeltennisliefhebbers in je familie niet! De actie loopt tot en met 31 december 2016. Het VVTT-lid dat de meeste nieuwe abonnees aanbrengt wint een superprijs: gratis deelname aan het tafeltennistrainerscongres van 16 juni 2017!