De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Aanbieding voor geslaagden trainerscursussen

Verjonging
Verjonging

Het ledental van de VVTT is al jaren ongeveer gelijk. De gemiddelde leeftijd is echter flink gestegen en we hebben relatief veel leden met veel levenservaring. We willen uiteraard de ervaren leden graag behouden. Daarnaast willen we er ook zijn voor de nieuwe trainers.
Trainers die in 2015 of 2016 hun trainersdiploma (trainer 2 of 3) hebben gehaald, kunnen daarom voor de rest van 2016 gratis lid worden. Je kunt daardoor genieten van alle voordelen van het lidmaatschap van de VVTT, zoals een abonnement op VISIE, het lidmaatschap van NLcoach en met flinke korting deelnemen aan activiteiten van de VVTT en NLcoach. Aanmelden is mogelijk op onze website. Geef bij ‘opmerkingen’ aan dat je geslaagd bent.

Geen verplichting na 2016

Als je in die periode je diploma had gehaald, al lid was geworden en daarbij geen korting hebt gekregen, kun je een e-mail sturen aan Luc Janssen (luc@vvtt.nl). Hij zal dan contact met je opnemen en kijken hoe we dat kunnen compenseren. Als je na de gratis periode niet tevreden bent, kun je zonder problemen je lidmaatschap opzeggen. Eerlijk gezegd kunnen we ons dat niet voorstellen. Wij zijn tenslotte de vereniging voor en door tafeltennistrainers!