De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Evaluatie en save the date! Trainerscongres 16 juni 2017

High score
High score

Hoogste score tot nu toe

Het afgelopen trainerscongres kan de geschiedenisboeken in: de gemiddelde waardering van de deelnemers kende een 8,0 als eindcijfer. Dat is voor NLcoach de hoogste score ooit voor een congres (mede) door hen georganiseerd. Vooral het programma en de communicatie waren van prima kwaliteit. Tips waren er natuurlijk ook. Zo kon de tijdsplanning van de workshops beter en ook was de locatie voor praktijksituaties minder geschikt.

Samenwerking met NLcoach, NTTB en CIOS

We gaan ermee aan de gang, zodat we volgend jaar nog meer deelnemers kunnen laten genieten van een kennisaanvullende en gezellige dag onder elkaar. De datum voor het komende congres is al bekend. Volgend jaar is het congres op vrijdag 16 juni. We zullen ergens tegen het eind van de middag beginnen. We onderzoeken momenteel met NLcoach de mogelijkheid om het congres plaats te laten vinden in een vestiging van het CIOS. Dat willen we graag, onder andere omdat CIOS-studenten ons dan vanuit hun opleiding kunnen helpen met werkzaamheden vooraf en activiteiten op de dag zelf. Er zijn ook meer dan voldoende praktijklokalen voorhanden, zodat de workshops een extra praktische invulling kunnen krijgen. Ook de NTTB heeft aangegeven graag mee te willen doen om zo samen tot een mooi programma te kunnen komen. Het programma zelf is nog niet bekend, maar ideeën zijn er al volop! Voor tips en suggesties kan contact opgenomen worden met Thomas via thomas@vvtt.nl.