De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Trainersdag VVTT – Zaterdag 22 december 2012

 Service en Ontvangst – Li Jiao

 Inschrijving geopend tot en met 19 december

Klik hier voor de hele uitnodiging

15.15 – 17.15 uur.

Voor dit onderdeel hebben wij een echte topper kunnen strikken. Niemand minder dan Li Jiao komt uitleggen wat het belang van een goede service en een goede ontvangst is. Tevens zal zij uitleggen hoe hier in China mee omgegaan wordt. Besteden wij daar als trainers in Nederland wel voldoende aandacht aan? Zijn spelers wel voldoende doordrongen van het belang van een goede service en ontvangst. Met als belangrijkste vraag, hoe gaan wij dat in Nederland verbeteren. Wij hopen en verwachten daar van Li Jiao de nodige tips over te krijgen waarmee de trainers met hun spelers aan de slag kunnen. Natuurlijk zullen de deelnemers ook zelf in de zaal aan de slag gaan. Sportkleding en batje mogen dan ook niet ontbreken.

 Deze topper behoeft eigenlijk geen verdere introductie. 4x Europees kampioen landenteams, 2x Europees kampioene enkelspel, 4x winnares Europese Top-12 en daarnaast nog talloze Nederlandse titels en fantastische resultaten tijdens Wereld Kampioenschappen en Olympische Spelen. Met recht het visitekaartje van het Nederlandse tafeltennis in de afgelopen 10 jaar. Met deze resultaten en haar open houding gaf zij het Nederlandse tafeltennis de afgelopen jaren een gigantisch boost.