De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Symposium “Samen sterk voor talent”

Op 6 oktober aanstaande promoveert Irene Faber naar aanleiding van haar onderzoek over talentherkenning. Naast de VISIE die daarover is verschenen, organiseert Irene op die dag ook symposium over dat onderwerp. Alle belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.
Uitnodiging_Symposium_20161006

Bijdrage Titus Damsma

Het symposium vindt in de ochtend plaats van 9:30 tot 12:30 in de accommodatie van Tafeltennis Nijmegen (Luciaweg 9). Het programma tref je hiernaast aan. Een van de sprekers is onze eigen Titus Damsma. Zijn bijdrage heeft de veelzeggende titel “Pingpongproblematiek”.

Verdediging proefschrift

In de middag, vanaf 14:30, zal Irene haar proefschrift verdedigen. Dit vindt plaats in de aula van de Radboud Universiteit (Comeniuslaan 2 in Nijmegen). Ook daarvoor ben je van harte uitgenodigd. Het proefschrift kun je hier vinden.

Trainerslicentie

Voor Tafeltennistrainers die dit symposium bezoeken, kan een bezoek aan dit symposium gelden voor licentiebehoud. Meld je via de link onder aan deze pagina aan. Voor VVTT-leden is het bezoek gratis; andere trainers die het bezoek willen laten gelden voor licentiebehoud betalen 5 euro. Inschrijven (zowel voor VVTT-leden als voor niet-leden) kan door het invullen van onderstaand formulier. De VVTT zorgt er dan voor dat je bezoek wordt doorgegeven aan de NTTB ten behoeve van de licentieadministratie. Het certificaat krijg je na afloop toegestuurd per mail.

Aanmelden:

Aanmelding symposium “Samen sterk voor talent”