De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Ledenvergadering, brainstormsessie en Borussia Düsseldorf – Bergneustadt

De VVTT organiseert in Düsseldorf de volgende bijeenkomst:

Datum: zondag 30 oktober 2016
Programma deel 1 Brainstormsessie en algemene ledenvergadering
Programma deel 2 Bezoek wedstrijd Borussia Düsseldorf – TTC Bergneustadt
Locatie: Düsseldorf
Tijd: 10.30–18.00 uur
Kosten: Alleen voor leden van de VVTT: gratis

Brainstormsessie

brainstorm

De VVTT wil een bijdrage leveren aan het opleidingsklimaat in Nederland. Op de afgelopen Europese Jeugdkampioenschappen viel op dat een serieuze achterstand bestaat ten opzichte van vele andere landen. Dat wisten we al. Redenen hiervoor overstijgen financiën en ‘zij van de bond’. Het gaat ook om insteek van clubs, professionaliteit van trainers en concurrentie én samenwerking tussen verenigingen. De VVTT voelt zich met al deze zaken erg betrokken. Om de positie van de VVTT nader te bepalen, willen we de betrokkenheid en kennis van onze VVTT-leden ten volste benutten. Wat vinden wij als VVTT? Wat is er allemaal nodig om tot een kwalitatief hoogstaander opleidingsklimaat te komen? Hoe kunnen wij op constructieve wijze bijdragen aan deze discussie?

Algemene ledenvergadering 2016

De VVTT is volop in beweging. Dat hebben jullie gemerkt. We willen deze positieve lijn in 2017 voortzetten en verder Commicatieuitwerken. Het bestuur stelt de volgende punten als belangrijkste speerpunten voor 2017:

  • succesvol tafeltennistrainerscongres op 16 juni 2017 in samenwerking met de NTTB en NLcoach
  • samenwerken met tafeltennisverenigingen
  • verder verbeteren van de communicatie (VISIE, website, nieuwsbrieven en social media)

We willen deze punten bespreken met de leden op de ledenvergadering. Uiteraard zullen ook het jaarverslag over 2015, de bestuursverkiezing en de andere vaste agendapunten bij een ledenvergadering aan de orde komen.

Bezoek topwedstrijd: Borussia Düsseldorf – TTC Bergneustadt

Zoals jullie wellicht weten is onze eigen Danny Heister hoofdtrainer bij Borussia Düsseldorf, de bekendste en meest succesvolle tafeltennisclub in Europa. Danny heeft voor ons geregeld dat alle deelnemers aan de brainstormbijeenkomst en algemene ledenvergadering een kaartje krijgen voor een topwedstrijd in de Duitse Bundesliga. Een wedstrijd van Borussia is altijd een belevenis. Borussia_teamWe weten op dit moment nog niet wie worden opgesteld, maar deze teams hebben de volgende spelers op de teamlijst staan:

Het bijwonen van deze wedstrijd is een unieke belevenis voor iedereen. Een unieke kans dus voor alle leden van de VVTT.

Aanmelden

Deelname aan deze dag is gratis voor leden van de VVTT. Als je nog geen lid bent, kun je je op deze site opgeven als lid. Je dient zelf voor het vervoer naar Düsseldorf te zorgen, maar aan de hand van de inschrijvingen kunnen we daarbij wel helpen.
Je kunt je aanmelden door het invullen van onderstaand formulier. Als je dat voor 20 oktober doet, kunnen we garanderen dat je een kaartje voor de wedstrijd hebt. Uiteraard zijn er alleen kaartjes voor leden die ook hebben deelgenomen aan de brainstormsessie en de ledenvergadering. Na aanmelding krijg je een bevestiging van je aanmelding. We zullen de deelnemerslijst omstreeks 23 oktober naar iedereen mailen, zodat je afspraken kunt maken over gezamenlijk vervoer.

Aanmelding ALV, brainstormsessie en Borussia Düsseldorf-Bergneustadt