De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Website VVTT en sociale media

We zijn trots op onze website. De site ziet er mooi uit en het lukt ons de laatste maanden ook prima om er regelmatig nieuwe berichten op te zetten. We willen deze lijn doorzetten, zodat het bezoek van zowel leden als niet-leden op de website blijft toenemen. Als je de website opent zie je aan de rechterkant een agenda (“Oncoming events”). Dat zijn de eerstkomende VVTT-evenementen. In de categorie VVTT-bijeenkomsten staan alle geplande VVTT-bijeenkomsten. Sommige delen van de website zijn alleen toegankelijk voor leden. Dat is een van de voordelen van het lidmaatschap van de VVTT. Verder zijn we ook actief op Facebook en Twitter.

Persoonlijke informatie

De leden van de VVTT kunnen enkele gegevens op de site publiceren voor hun collega’s, zoals de trainerslicentie, woonplaats en een verhaaltje over jezelf. Op dit moment zijn die gegevens alleen voor andere leden van de VVTT zichtbaar op deze pagina. Het bijwerken van deze gegevens doe je in Mijn VVTT-profiel. We zijn bezig plannen te ontwikkelen om ook partnerschappen met verenigingen aan te gaan. Voor leden die daar akkoord mee zijn gegaan is het dan de bedoeling dat partnerverenigingen op onze website bijvoorbeeld kunnen zoeken naar trainers met een bepaalde trainerslicentie in hun regio. Als je ook nog ideeën hebt over meer mogelijkheden op de website en/of daar een rol in wil spelen, kun je contact opnemen met Luc.

Historie van VISIE-artikelen

Verder is het voor leden van de VVTT mogelijk een artikel uit een oude VISIE op te vragen. Op dit moment kan je de artikelen per jaar zoeken. We zijn bezig om de artikelen ook eenvoudig op thema en auteurs te kunnen zoeken. De artikelen komen een jaar na de verschijning van het betreffende exemplaar van VISIE op de website.

Facebook en Twitter

De VVTT is ook een groep op Facebook. Er zijn nu al meer dan 130 personen lid van deze groep. Heb je een Facebook-account en wil je ook lid worden? Vraag het aan via deze link. We hebben ook een twitter-account: VVTT1.