De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

VVTT presenteert nieuwe penningmeester: Gamal de Groot

De Vereniging Van TafeltennisTrainers heeft een nieuwe penningmeester gevonden. Op de ledenvergadering van november jongstleden heeft Bert van Schaik bekend gemaakt dat hij graag plaats wil maken voor een ander. Gamal is na gesprekken met VVTT-bestuurder Luc Janssen enthousiast geraakt over de plannen van de VVTT. Hij heeft een financieel administratieve opleiding en werkt bij een bekende grote bank.

FotoGamalGamal over zichzelf en zijn ambities bij de VVTT: “Ik tafeltennis sinds mijn 11e. Ik ben begonnen bij Shot Soest en kwam vervolgens terecht bij TTV Hilversum, Argus en Smash ’70. Op dit moment ben ik weer actief op het ‘oude honk‘, TTV Hilversum.
Mijn enthousiasme en motivatie voor tafeltennis ligt op dit moment vooral op het vlak van training geven. Ik speel zelf minder vaak dan voorheen en wil mezelf ontwikkelen als trainer. Het aansluiten en meedenken bij de VVTT is een goede stap om mezelf daarin te ontwikkelen. Daarnaast is het geweldig om een steentje bij te kunnen dragen om de VVTT populairder te maken binnen tafeltennissend Nederland. Ik wil met de VVTT vooral de samenwerking aangaan met de Nederlandse tafeltennisverenigingen.”

Tot aan de ledenvergadering in oktober zal Gamal ad interim meedraaien in het huidige bestuur. Gamal heeft op dit moment nog geen trainersdiploma, maar is zeker van plan dit in de nabije toekomst te gaan halen.