De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

VVTT-leden met korting naar Nationaal Coach Congres

Op vrijdag 9 december organiseren wij weer het Nationaal Coach Congres. Een inspirerende en leerzame dag voor trainers-coaches. Een unieke gelegenheid voor trainers-coaches om met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen. Vorig jaar waren er 450 trainers-coaches aanwezig. Ook dit jaar hopen wij dit mooie aantal te halen. VVTT-leden die deelnemen aan het congres, kunnen profiteren van € 10 korting.

NCC-2015Informatie

Dit jaar is het thema: ‘De invloed van ‘identiteit’ op jouw coachgedrag’. Om te weten wat het effect is van jouw coaching op jouw sporter/team is het belangrijk om inzicht te hebben in hoe je zelf in elkaar zit. Het Nationaal Coach Congres heeft een interactief en afwisselend programma met onder andere interactieve workshops en Topcoach Colleges (Bart Bennema, Joop Alberda, Josy Verdonkschot, Rob Ehrens en Ron van der Hoff). Alle inhoudelijke informatie over het congres is te vinden op http://www.nlcoach.nl/event/nationaal-coach-congres-2016/

Aanmelden

Trainers en coaches kunnen zich als volgt met € 10 korting inschrijven: