De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Twee nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Graag stel ik mijzelf voor: ik ben Marnik Gommers, 25 lentes jong en sinds begin dit jaar woonachtig in Haelen (Limburg). Als enige niet-tafeltennisser ben ik opgegroeid in een tafeltennisminded gezin, maar sinds drie jaar ben ik volledig om en heel actief met deze mooie sport. Daarvoor heb ik achttien jaar gevoetbald bij de lokale vereniging. Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik afgestudeerd aan Fontys Sporthogeschool in de opleiding Sportkunde. Tijdens mijn afstudeerjaar heb ik de keuze gemaakt te beginnen met het beoefenen van tafeltennis. Na enkele maanden ben ik vol enthousiasme gestart met de Tafeltennistrainer 3 opleiding en deze heb ik binnen een jaar afgerond. Tijdens die opleiding was ik actief als trainer bij ODT, Tanaka en Never Despair.
Naast de activiteiten in de zaal ben ik werkzaam voor Fontys Sporthogeschool als Projectmanager van het Partnership Valkenswaard. Binnen deze functie begeleid ik ongeveer vijftig eerste- en tweedejaars Sportkundestudenten met hun stage binnen de gemeente Valkenswaard.
Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Tafeltennistrainer 4 en ook ben ik sinds kort lid van het bestuur van de VVTT. Daarvoor heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan binnen het jeugd- en hoofdbestuur van de voetbalvereniging te Sprundel.
Mijn doel en (vergaande) ambitie om voor de VVTT aan de slag te gaan is het bouwen van bruggen tussen de trainers, afdelingen en de verschillende organisaties. Zodoende kunnen we samen tot een sterk, innovatief, goed opgeleid en betrokken trainerskorps in Nederland komen.

Ik ben Neil de Goede, 37 jaar, uit Amsterdam. Vanaf m’n 14e heb ik getafeltennist. Eerst speelde ik bij ZTTV in Zeist en daarna tot 2012 bij VTV in Nieuwegein. Vanaf 1999 heb ik training gegeven aan kinderen van 6 tot en met 14 jaar, en in 2003 heb ik m’n Tafeltennistrainer 3 gehaald. Daarnaast heb ik Economie gestudeerd in Rotterdam en Amsterdam in de richting Accountancy & Control. De ideale combinatie om penningmeester te worden van de VVTT!
Na mijn studie ben ik gaan werken als controller bij een oliemaatschappij. Voor dit bedrijf heb ik iets meer dan drie jaar gewerkt in Mozambique. Een geweldige ervaring die je absoluut laat inzien dat wij in een geweldig land wonen en enorm bevoorrecht zijn.
In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met vrienden en mag ik graag lekker eten. Ik ga regelmatig naar mijn favoriete club in de Johan Cruyff Arena, loop vier keer per week hard bij een atletiekvereniging van Amsterdam en in de zomer speel ik zo veel mogelijk golf.