De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Technische bijscholing meerballentraining in Steenwijk

Datum: woensdag 6 september 2017
Thema: Meerballentraining
Inleiders: Martijn Spithoven
Locatie: ’t Ravelijn, De Vesting 15A, 8332 GL Steenwijk
Tijd: 19.30–22.00 uur
Kosten: VVTT-leden: 10,00 euro
Anderen: 15 euro
Factuur via detafeltennistrainer.nl

Inhoud bijeenkomst

Wil jij graag ook meer weten over de het geven van meerballentraining? Hoe ga ik te werk en wat komt er kijken bij het geven van een meerballentraining? Meerballentraining is een zeer interessante en goede trainingsmethode om de techniek van een speler te verbeteren. Maar hoe geef je eigenlijk een goede meerballentraining en waarvoor kun je het allemaal inzetten? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens deze bijscholing. Uiteraard gaan we ook in de praktijk aan de slag.

Inleider:

Martijn Spithoven is sinds 2015 eigenaar van detafeltennistrainer.nl. Martijn is op dit moment trainer van de verenigingen Tafeltennis Nijmegen en SHOT Soest, trainer van het CSE in Zwolle, RTC trainer van de afdeling Midden en afdelingstrainer van de afdeling Gelre.

Trainerslicentiesysteem

Telt mee voor licentiebehoud. Elke deelnemer ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Doelgroep en kosten

De bijeenkomst is gericht op alle trainers. Ook trainers die nog geen trainersopleiding hebben gevolgd en geïnteresseerd zijn in het trainersvak zijn van harte welkom! De bijeenkomst geldt voor licentiebehoud voor trainers met TT2- en TT3-licentie. Inschrijving verplicht tot betaling. De kosten voor deze bijeenkomst zijn 10 euro voor leden van de VVTT en 15 euro voor niet-leden.

Aanmelden:

Dit kan via de volgende site: http://www.detafeltennistrainer.nl/tbmeerbalnoord.