De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Technische bijeenkomst – Serveren

detafeltennistrainer logoDe VVTT organiseert in samenwerking met detafeltennistrainer.nl de volgende bijscholing:

Datum: vrijdag 11 december 2015
Thema: Serveren
Inleider: Martijn Spithoven
Locatie: TTV SHOT, Churchillweg 68a, 6706 AD Wageningen
Tijd: 19.30–22.00 uur
Kosten: € 22,50,-, leden VVTT € 15,-, factuur via detafeltennistrainer.nl

Inhoud bijscholing:

foto: Tamrin Mitchell
foto: Tamrin Mitchell

Serveren, een van de belangrijkste onderdelen van de tafeltennissport. De service is de enige slag die je helemaal zelf bepaalt en waar de tegenstander geen invloed op heeft. Ook is de service het meest persoonlijk, er zijn enorm veel variaties mogelijk. Maar hoe leer je een service aan, hoe zorg je ervoor dat het ook leuk is om de service te oefenen en met welk doel speel je eigenlijk een bepaalde service? Deze vragen zullen tijdens de bijscholing voornamelijk in de praktijk beantwoord worden. Hierbij zullen we veel gebruik maken van hulpmiddelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pionnen, handdoeken, springtouwen, bekertjes en nog veel meer.

foto:Tamrin Mitchell
foto: Tamrin Mitchell

Inleider:

Martijn Spithoven is sinds begin dit jaar eigenaar van de tafeltennistrainer.nl. Martijn is trainer bij de verenigingen Tafeltennis Nijmegen, TTV BIT.NL en SHOT Wageningen. Verder is hij RTC trainer bij de afdeling Midden en afdelingstrainer bij de afdeling Gelre. Hiervoor heeft ook nog ervaring opgedaan als trainer van de Surinaamse Tafeltennisbond en afdelingstrainer van de afdeling Oost.

Trainerslicentiesysteem:

Telt mee voor licentiebehoud. Elke deelnemer ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Aanmelden:

Technische Bijeemkomst Serveren: