De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Eigen profiel op onze website

De VVTT is trots op haar website. Jacek Offierski is onze webmaster en heeft al vele mooie dingen mogelijk gemaakt. Recent heeft de website een moderner uiterlijk gekregen. De meeste pagina’s zijn voor iedereen beschikbaar. Er zijn ook pagina’s die alleen voor de leden van de VVTT toegankelijk zijn: gegevens over onze leden en alle artikelen van VISIE sinds 1986 tot en met 2012. Binnenkort komen ook de artikelen vanaf 2013 tot en met 2016 beschikbaar. Als je zoekt op bijvoorbeeld artikelen over topspin in VISIE kun je zoeken op de website; het vergrootglas voor het zoeken bevindt zicht rechts bovenin de website.


Inloggen

Om toegang tot die pagina’s te krijgen moet je inloggen. Het inloggedeelte bevindt zich onderaan op de homepagina. Als je de eerste keer wilt inloggen of als je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je dat aangeven door te klikken op “Lost password” of “Wachtwoord vergeten”. Na het ingeven van je gebruikersnaam of je e-mailadres wordt een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat bij de VVTT bekend is. Als dat niet lukt, kun je een mail sturen naar jacek@vvtt.nl.


Mijn VVTT-profiel

Het zou mooi zijn als al onze VVTT-leden hun eigen profiel hebben op onze website. Zo komen we veel meer over elkaar te weten. In je eigen VVTT-profiel staan allerlei gegevens over jou; deze zijn ook alleen zichtbaar voor leden van de VVTT. Zowel je eigen profiel als de profielen van andere leden kun je vinden in het menu onder het kopje “VVTT” (tussen Home en VISIE).


Toekomst

Ook willen we de leden ook de mogelijkheid bieden adreswijzigingen en dergelijke via de website door te geven. Verder willen we ook het inschrijven voor bijeenkomsten vereenvoudigen voor leden, zodat je de gegevens die bekend zijn niet meer hoeft in te voeren en automatisch de juiste prijs wordt berekend. Heb je meer ideeën voor een nog mooiere en/of betere website? Deel ze met ons!