De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Ledenvergadering voor ETTU Cup-wedstrijd

Zondag 17 december houden we in Zoetermeer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. We gaan dat combineren met een bezoek aan de ETTU Cup-wedstrijd van Enjoy & Deploy Taverzo. We beginnen de dag om 10:30 uur met de vergadering. Een belangrijk deel van de vergadering zal worden besteed aan een brainstormsessie. Wij zijn als bestuur erg benieuwd naar hoe we meer mensen betrokken kunnen krijgen bij de VVTT. De volgende vragen staan daarbij centraal:

  • Hoe zorgen we ervoor dat er meer trainers toegevoegde waarde zien in lidmaatschap van de VVTT?
  • Hoe kunnen we het aantal deelnemers aan onze activiteiten vergroten?
  • Hoe betrekken we meer mensen bij het werk dat gedaan moet worden in onze vereniging?

Bij de ledenvergadering zal het bestuur natuurlijk ook verantwoording afleggen over het afgelopen jaar en de plannen presenteren voor 2018. Een van de voorstellen voor 2018 is al duidelijk: we willen flink investeren in het congres. Leden van de VVTT zullen een gigantische korting krijgen op het inschrijfgeld.

De wedstrijd tussen Enjoy & Deploy Taverzo en het Schotse Drumchapel Glasgow belooft een spannende wedstrijd te worden. Uiteraard kunnen we genieten van de BH-topspin van Kalinos Kreanga, de spectaculaire verdediging van Jakub Folwarski en de nieuwe Jacques Secrétin (Dorian Nicolle). Bij de Schotten spelen een paar Chinezen (He Zhiwen, Bai He en Liu Sung).

VVTT-leden die de ledenvergadering bezoeken krijgen gratis toegang tot de wedstrijd en we zullen ook zorgen voor een eenvoudige lunch.

Aanmelding ALV 2017 en bezoek ETTUcup wedstrijd Zoetermeer