De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Informatie over bijscholingen

Doordat het op dit moment onduidelijk is in hoeverre en tot wanneer bijeenkomsten met een groep mensen verboden zijn, staan de bijscholingen op dit moment noodgedwongen op een laag pitje. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we als VVTT natuurlijk actief blijven om aan de ene kant te kijken hoe we, in samenwerking met verschillende partijen, alternatieven kunnen aanbieden.

Gisteren heeft Martijn Spithoven een digitale bijscholing verzorgd voor de afdeling Gelre. Daar namen bijna dertig deelnemers aan deel en de eerste positieve signalen hebben ons bereikt. Marnik onderzoekt als VVTT-bestuurslid bijscholingen hoe wij mogelijk met die methode alsnog bijscholingen kunnen aanbieden. Aan de andere kant zijn we bezig om voor dit najaar weer verschillende (fysieke) bijeenkomsten verspreid door het land te organiseren. Zodra hier meer informatie over is, zullen we dit zo spoedig mogelijk via de bekende kanalen met jullie communiceren.

Voor vragen of meer informatie kun je Marnik mailen.