De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Tafeltennistrainerscongres uitgesteld tot najaar

Voor velen zal het geen verrassing meer zijn, maar hierbij alsnog de officiële mededeling: we hebben besloten om het tafeltennistrainerscongres dit jaar niet in juni te doen, maar het te verplaatsen naar het najaar. In een volgende nieuwsbrief zullen we aanvullende informatie geven over wie, wat en waar.

Wellicht had, met veel aanpassingen, in de praktijk best het een en ander gekund, maar de korte voorbereidingstijd laat ons (veel) te weinig tijd om het congres deugdelijk te kunnen organiseren. Daarbij zou het ook serieus afbreuk doen aan onze insteek om zoveel mogelijk trainers te willen bereiken.

Het is helaas even niet anders. Wij zullen er – en misschien wel meer dan ooit – zorg voor dragen dat het wederom een spetterend congres wordt. Graag tot dan!