De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Een nieuwe start

Een nieuwe website en een nieuwe nieuwsbrief. Het heeft langer geduurd dan gehoopt, maar we hebben weer een website waar we trots op kunnen zijn. De vorige website kwam nog uit de vorige eeuw; de vernieuwing was dus ook hard nodig. De belangrijkste eis voor onze nieuwe website was dat het eenvoudig moest zijn om nieuwe berichten te plaatsen, zonder afhankelijk te zijn van specialisten. Dat is prima gelukt! Verder hadden we ook een aantal functionele wensen:

  • mogelijkheid om discussies te voeren met elkaar (zie forum)
  • foto’s en filmpjes plaatsen van tafeltennistechnieken of bijvoorbeeld mooie ralleys (zie media)
  • lidmaatschap en abonnement afsluiten
  • bestellen van losse nummers van VISIE via een webwinkel

Al deze wensen zijn vervuld en we willen de website doorontwikkelen. Zo komt er binnenkort een pagina waarin de leden van de VVTT die dat willen, een korte biografie kunnen opnemen. Op die manier kunnen geïnteresseerden contact met hen opnemen. We hebben daarbij deskundige hulp van tafeltennisliefhebber en scheidsrechter Jacek Offierski. Onze dank naar hem is dan ook heel groot. Naast de website hebben we ook een applicatie in gebruik genomen voor de (leden-)administratie. Met deze website en de nieuwe applicatie is het technisch ook een stuk eenvoudiger om nieuwsbrieven naar de leden te sturen. Wij streven er dan ook naar om minimaal 4 nieuwsbrieven per jaar te versturen. Een andere belangrijk medium van de VVTT is VISIE. We willen in 2012 in elk geval één exemplaar uitgeven en onderzoeken of het financieel haalbaar is structureel twee nummers per jaar uit te geven. Daarnaast hebben jullie al gemerkt dat we sinds 2011 weer meer bijscholingen organiseren, zowel regionaal als landelijk.

Deze activiteiten kosten allemaal veel tijd. We zijn daarom blij dat we in 2011 zijn gestart met Frank du Bois als professioneel medewerker. Daarnaast willen we de betrokkenheid van de leden vergroten. Dat kan via deze website via bijvoorbeeld forumdiscussies, maar dat kan ook door mee te praten met de anderen actieve leden. Interesse? Neem contact op met Theo Rieken!

Binnenkort krijgen alle leden een e-mail met hun toegangscode voor de website, want sommige delen van de website zijn alleen toegankelijk voor leden.