De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Wij zoeken… JOU?

Voor het bestuur van de VVTT zijn we op zoek naar iemand die ons leuke team wil versterken. Zelf denken we vooral aan versterking op het gebied van communicatie of bijscholingen. Daar valt altijd over te praten. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent. Bovenal willen we met elkaar onze vereniging van zo’n 150 leden steeds weer een stapje verder helpen. Wij zetten ons in voor de tafeltennistrainer in Nederland. Door interessante bijscholingen te organiseren, ons vakblad VISIE trouw te laten uitkomen en elk jaar een boeien trainerscongres te houden.  We werken daartoe ook samen met onze partners, zoals natuurlijk de NTTB, maar ook NLcoach.


Een mooie mix van jong en oud: we horen graag van jou!

Deel uitmaken van het bestuur is niet alleen leerzaam: onze vergaderingen zijn ook gewoon erg gezellig. We zien de VVTT echt als een gedeeld project en je zult er nooit alleen voor staan. Je hebt in je rol als bestuurslid met allerlei enthousiaste mensen te maken die er echt wat van willen maken. Dat heb ik zelf altijd als heel boeiend ervaren. Mocht je eens willen sparren over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op. Ook als je misschien wel iets zou willen doen, maar nog niet goed weet wat of hoe. Of dat je misschien wel iets zou willen doen, maar niet binnen het bestuur. Iedereen is welkom, want we hebben van alles te doen waar we jouw inzet graag voor zouden willen gebruiken. En geen zorgen, we gaan je niet naar binnen sleuren – dat is trouwens ook lastig op anderhalve meter.

Met vriendelijke groet,

Thomas Groenevelt
Voorzitter a.i.

Te bereiken op 06-20632373 (na 17:00 uur)
Per e-mail op thomas@vvtt.nl