De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

MJ Tafeltennis en VVTT slaan handen ineen

MJ Tafeltennis en de Vereniging Van Tafeltennistrainers (VVTT) gaan samenwerken. Het bedrijf uit Heemstede en de VVTT hebben gemeenschappelijke doelstellingen: MJ wil tafeltennis via allerlei activiteiten bij verschillende doelgroepen op een positieve en actieve manier onder de aandacht brengen. De VVTT wil de kennis en vaardigheden van de Nederlandse tafeltennistrainer vergroten. Ook wil de VVTT het aanzien van het tafeltennistrainersvak vergroten.

MJ Tafeltennis is opgericht door de tafeltennisliefhebbers Mark Mulder (M) en Jeroen Kuijt (J). Beiden zijn in het bezit van het Tafeltennistrainer-3 diploma. Verder spelen zij nog steeds op landelijk niveau bij HBC uit Heemstede. Op de foto schudden Mark en Jeroen de handen met voorzitter Luc Janssen en bestuurslid Marnik Gommers van de VVTT.

In eerste instantie houdt de samenwerking in dat Mark en Jeroen het volgen van trainersopleidingen en bijscholingen gaan promoten bij alle verenigingen die zij bezoeken. Daarnaast zullen zij ook trainers gaan motiveren om zich aan te sluiten bij de VVTT. Dat is een mooie manier om trainers beter te laten samenwerken en van elkaar te leren. Mark en Jeroen zullen ook betrokken worden bij bijscholingen van de VVTT. Bij het eerstvolgende zomertrainingskamp van MJ Tafeltennis zal Luc Janssen een dag langskomen en meerballentraining verzorgen.

Beide partijen zijn erg blij met de samenwerking. Jeroen Kuijt: “MJ komt bij veel verschillende clubs over de vloer en noemt dan graag de positieve bijdrage die de VVTT heeft voor verenigingen. Niet voor niets zijn wij gouden partner geworden van de VVTT! De eerste inspanningen zijn al verricht om nieuwe verenigingen en trainers aan te laten sluiten en nog meer reclame te maken voor het vak tafeltennistrainer.”

Luc Janssen vult aan: “MJ Tafeltennis is een bedrijf met een enorm positieve uitstraling. Daar voelden wij ons meteen toe aangetrokken. Daarnaast zijn Mark en Jeroen uitstekende trainers die regelmatig nieuwe oefenvormen en spelmaterialen bedenken om het plezier en de progressie positief te beïnvloeden. Wij verwachten met deze samenwerking weer een boost te kunnen geven aan de tafeltennisport in het algemeen en, meer in het bijzonder, de positie van de Nederlandse tafeltennistrainer.”

Als jij meer informatie wilt over een samenwerking met de VVTT, dan kan je contact opnemen met Luc Janssen (06-82455717/voorzitter@vvtt.nl).

www.vvtt.nl
www.mjtafeltennis.nl