De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Workshop VVTT Congres 2021 – Fysiek en motorisch vaardige sporter

Een fysiek en motorisch vaardige sporter.

Bijna alle topsporters zijn veelzijdige bewegers. Op jonge leeftijd deden ze vaak meerdere sporten waardoor ze zich breed motorisch ontwikkelden. Voorbeelden zijn voetballer Zlatan Ibrahimović (taekwondo), voetbalster Jackie Groenen (judo), wielrenner Primož Roglič (schansspringer) en tennisser Roger Federer (vele sporten). Deze brede beweegbasis helpt ze om te excelleren in hun eigen sport.

Tijdens deze workshop staat het breed motorisch opleiden van sporters centraal. Om te beginnen staan we stil bij de (positieve) effecten die dit met zich meebrengt. Vervolgens gaan we in op de grondvormen van bewegen volgens het Athletic Skills Model. Extra aandacht is er voor de fysieke ontwikkeling van sporters. De sessies zijn een mix van theorie en praktijk. Na deze workshop heb je gegarandeerd nieuwe inspiratie om te gebruiken in je trainingen.

Over de inleider:

De workshop wordt verzorgd door Bram Lichtenberg.
Bram is voormalig Nederlands kampioen judo tot de 18 jaar.  Tegenwoordig is hij judotrainer bij Top Judo Nijmegen en Athletic Skills trainer.

Interesse gewekt?

Aanmelden voor het congres kan nog steeds
Kijk hier voor alle informatie over de mogelijkheden