De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Wervelend tafeltennistrainerscongres met Richard Prause op 1 juni

Op zaterdag 1 juni organiseren wij ons tafeltennistrainerscongres. Dit jaar komt niemand minder dan Richard Prause langs. Richard is een gigant in de tafeltenniswereld. Hij zal op interactieve wijze zijn inzichten delen over tactische en technische veranderingen als gevolg van de plastic bal. Verder gaat hij met ons de diepte in over service en return op basis van zijn persoonlijke visie op de service. Tenslotte is er een open discussie over allerlei onderwerpen waarom wij als trainers het graag willen hebben.

Richard is de huidige directeur sportzaken van de Duitse Tafeltennisbond. In zijn carrière heeft hij allerlei trainersfuncties in de tafeltenniswereld gehad: bondscoach van zowel het Duitse mannen- als damesteam, hoofdcoach van de Werner Schlager Academie. Zijn palmares spreekt eveneens tot de verbeelding. Zo is Richard onder andere driemaal Europees kampioen met de Duitse mannen geworden en zelfs tweede op het wereldkampioenschap in 2010 en 2018. Tijdens de Olympische Spelen werd onder zijn leiding het zilver gewonnen met het mannenteam.

Dit congres wil je zeker niet missen. Het wordt gehouden in de mooie accommodatie van VTV Nieuwegein gelegen aan Helmkruid 9 te Nieuwegein. Opgeven is mogelijk tot en met 25 mei. Het inschrijfgeld bedraagt 35 euro voor VVTT-leden en 85 euro voor niet-leden (die zijn dan tevens de rest van het seizoen lid). Informeer gelijk al je collega’s en neem hen mee naar Nieuwegein. Voor de sportieve diepgang en bijpassende gezelligheid wordt als vanzelfsprekend gezorgd. Wij zien jullie met heel veel plezier op 1 juni. Graag tot dan!

Aanmelding VVTT-congres met Richard Prause
Het inschrijfgeld voor leden van de VVTT bedraagt 35 euro. De toeslag voor niet-leden is 50 euro. Je bent dan wel voor de rest van 2019 lid van de VVTT.
Vul hier eventuele dieetwensen in (bijvoorbeeld allergieën)