De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Bijscholing “Wedstrijdcoaching” in Groningen

Op zaterdag 21 december 2019 – de eerste zaterdag van de kerstvakantie – vindt in Groningen de technische bijscholing “Wedstrijdcoaching” plaats. Deze bijscholing wordt gegeven door Luc Janssen, duurt van 12:00 tot 17:00 uur en is voor alle geïnteresseerde trainers toegankelijk. Hoe beter de kerstsferen in te gaan met nieuwe wedstrijdinzichten die in het nieuwe jaar gebruikt kunnen worden?

Deze bijscholing belooft weer een mooie combinatie te worden van theorie en praktijk. Vragen die aan de orde zullen komen: welke kennis en vaardigheden heb je als trainer nodig? Wat is een spelsysteem? Hoe zie je spelsystemen in een wedstrijd terug? Welke tactieken kun je dan gebruiken? Wat zou jij een speler adviseren tijdens coachmomenten?

Inleider Luc Janssen is Tafeltennistrainer-5 en heeft zowel bij de landelijke bond als bij verschillende clubs als trainer-coach gewerkt. De bijscholing vindt plaats bij GTTC Groningen aan de Verlengde Lodewijkstraat 7 in Groningen. Voor VVTT-leden bedraagt het inschrijfgeld 25 euro en voor niet-VVTT-leden 35 euro. Deze bijscholing telt mee voor het licentiebehoud.

Bij GTTC Groningen vinden elk jaar bijscholingen plaats. Deze bijscholingen passen in het gouden partnerschap met de Vereniging van Tafeltennistrainers. Wil je meer weten hoe de VVTT samen met jouw vereniging kan optrekken? Neem dan contact op via voorzitter@vvtt.nl.


Bijscholing “Wedstrijdcoaching” Groningen
De bijdrage voor deze bijscholing is 25 euro voor VVTT-leden en 35 euro voor niet-VVTT-leden

<!– /wp:html –>