De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Bijscholing meerballentraining in Apeldoorn

De afdeling Oost organiseert in samenwerking met detafeltennistrainer.nl en de VVTT de volgende bijscholing:

Datum: dinsdag 19 november 2019
Thema: meerballentraining
Inleider: Martijn Spithoven
Locatie: Tafeltenniszaal TTV De Veluwe, Buys Ballostraat 80, 7316 LD Apeldoorn
Tijd: 19.30-22.00 uur. (19.15 uur aanwezig)
Kosten: € 15,00. Leden VVTT € 10,00. Factuur via detafeltennistrainer.nl

Inhoud bijscholing:
Wil jij graag ook meer weten over de het geven van meerballentraining? Hoe ga ik te werk en wat komt er kijken bij het geven van een meerballentraining? Meerballentraining is een zeer interessante en goede trainingsmethode om de techniek van een speler te verbeteren. Maar hoe geef je eigenlijk een goede meerballentraining en waarvoor kun je het allemaal inzetten? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens deze bijscholing. Uiteraard gaan we ook in de praktijk aan de slag.

Inleider:
Martijn Spithoven is TT4 trainer en sinds 2015 eigenaar van detafeltennistrainer.nl. Martijn werkt als trainer bij het CSE in Zwolle en RTC Nijmegen. Daarnaast is Martijn verenigingstrainer van Tafeltennis Nijmegen en trainer op het Radboud Sportcentrum. Martijn heeft veel ervaring met het verzorgen van meerballentrainingen op alle niveau’s.

Trainerslicentiesysteem:
Deze bijscholing telt mee voor licentiebehoud. Elke deelnemer ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Doelgroep en kosten:
De bijeenkomst is gericht op alle trainers. Ook trainers die nog geen trainersopleiding hebben gevolgd en geïnteresseerd zijn in het trainersvak zijn van harte welkom! De bijeenkomst geldt voor licentiebehoud voor trainers met TT2- en TT3-licentie.

Inschrijving verplicht tot betaling.
De kosten voor deze bijeenkomst zijn 10 euro voor leden van de VVTT en/of trainers uit de afdeling Oost en 15 euro voor niet-leden.

Aanmelden:
Vul onderstaand formulier in!

Bijscholing meerballentraining in Apeldoorn
De bijdrage voor deze bijscholing is 10 euro voor VVTT leden en 15 euro voor niet VVTT leden