De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Bijscholing “Mentale training en wedstrijdtactiek”

Op dinsdag 17 december 2019 organiseert de VVTT in samenwerking met de Afdeling Holland-Noord en detafeltennistrainer.nl een bijscholing op het gebied van Mentale training in combinatie met wedstrijdtactiek.
Deze bijeenkomst start om 20.00 uur en eindig rond 22.30 uur en vindt plaats in de zaal van ZTTC, Madagaskar 15 (in de vijfhoek) te Zaandam.

Deelname aan deze bijscholing is gericht op trainers met een TT2 of TT3 licentie

Inhoud van de bijscholing:
Mentaal en tactiek zijn twee enorm belangrijke aandachtsgebieden bij tafeltennis. Maar wat houden deze termen eigenlijk in? En hoe kun je dit trainen? Tijdens de bijscholing mentale training en wedstrijdtactiek gaan we hiermee aan de slag. Naast het behandelen van de theorie, gaan we voornamelijk in de praktijk aan de slag. Aan het einde van de bijscholing gaat iedereen met een aantal oefeningen naar huis die direct toe te passen zijn in de training.

Inleider:
Martijn Spithoven is TT4 trainer en sinds 2015 eigenaar van detafeltennistrainer.nl. Martijn werkt als trainer bij het CSE in Zwolle en RTC Nijmegen. Daarnaast is Martijn verenigingstrainer van Tafeltennis Nijmegen en trainer op het Radboud Sportcentrum. Martijn heeft veel ervaring met het verzorgen van trainingen op alle niveaus.

ONLINE Bijscholing “Mentale training en Wedstrijdtactiek”
Deelname aan deze bijscholing is gratis.