De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Vanaf 20 juni digitale TRAINERSBRIEF!

De Vereniging van Tafeltennistrainers en De Tafeltennistrainer hebben de handen ineengeslagen: samen laten zij een trainersbrief uitkomen die met regelmaat aan de leden van de VVTT zal worden verstuurd. Martijn Spithoven is de redacteur en stemt de inhoud onderling met de VVTT af. De trainersbrief zal in de periode 2020-2021 liefst zesmaal verschijnen en is voorzien van allerlei interessante artikelen. Het is ons streven om van de nieuwsbrief ook een medium te maken waaraan verschillende trainers input geven. De eerste trainersbrief wordt op zaterdag 20 juni verstuurd.

De trainersbrief valt onder Marnik. Als je meer wilt weten van de nieuwsbrief, wellicht zelfs wilt ondersteunen of iets anders: stuur gerust een e-mail naar marnik@vvtt.nl.