De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Vakblad Sportgericht

sg5_2014_cover_def-1_715x0 NLcoach is een samenwerking aangegaan met Sportgericht, het Vakblad voor Specialisten in Beweging. NLcoach is van mening, dat de verdiepende informatie in dit blad toegevoegde waarde kan hebben bij het uitoefenen van uw vak.

 Ruim 1600 trainer-coaches, sportfysiotherapeuten, kracht- en conditietrainers en andere sportprofessionals in Nederland en België laten zich al iedere twee maanden door Sportgericht inspireren. NLcoach is nu met de uitgever een kortingsregeling overeen gekomen.

 Het abonnementsgeld voor Sportgericht bedraagt € 57,00.

ls Basis Lid van NLcoach krijgt u daarop een korting van 10% en betaalt u € 51,30.

Bent u al Pro Lid, dan bedraagt de korting maar liefst 25%! U betaalt dan slechts € 42,75 per jaar.

 

Meer informatie over Sportgericht is te vinden op de website www.sport-gericht.nl. Via het tabblad abonneren komt u bij het aanmeldingsformulier. Daarop kunt u aangeven dat u lid bent van NLcoach en wordt u vervolgens gevraagd uw lidnummer in te vullen.

 Bent u al geabonneerd op Sportgericht? Stuur dan z.s.m. een bericht naar sportgericht@xs4all.nl o.v.v. van uw lidnummer, zodat de kortingsregeling ook voor u gaat gelden.

  Met vriendelijke groet,

 Henk-Jan Geelen

adjunct-directeur NLcoach