De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Vacature twee bestuursleden

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Vooral komen we graag in contact met iemand die interesse heeft in het penningmeesterschap en iemand die zich zou willen richten op de communicatie, waaronder ons vakblad VISIE en de nieuwsbrief.

Wat kunnen wij je bieden? Een leuk team met gepassioneerde trainers dat zich inzet voor de tafeltennistrainers in Nederland. We zien elkaar ergens centraal en hebben ook af en toe een leuke activiteit. Je zult verder ook zien dat je jezelf op verschillende manieren  als trainer zult ontwikkelen, al is het maar door het grotere netwerk dat je krijgt of simpelweg door de onderwerpen waar je mee te maken krijgt. Het staat natuurlijk ook altijd mooi op je cv. Wat wij van jou vragen? Zin om er wat van te maken.

Lijkt het je wat? Wil je er eens over sparren? Stuur een e-mail via thomas@vvtt.nl of bel gerust eens op 06 206 323 73.