De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Vacature – Avanti zoekt (selectie)trainer

TTV Avanti in Hazerswoude-dorp zoekt een (selectie) trainer!

Avanti is een gezellige vereniging waar breedtesport en sporten op niveau hand in hand gaan. Voor alle leeftijden en niveaus zijn er verschillende trainingsmogelijkheden in het eigen clubgebouw.

Wij zoeken een trainer die op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur de (selectie) training voor de senioren op zich kan nemen. De deelnemers aan deze training zijn de competitie spelende senioren vanaf +- 1e klasse t/m 2e divisie. Het belangrijkste van deze training is dat gezelligheid en hard trainen gepaard gaan. De trainer moet dus een groep bij elkaar kunnen houden en kunnen zorgen voor verbinding. Hij of zij zal in een warm bad terecht komen met een gezellige, gemotiveerde groep. Het gaat om een functie voor onbepaalde tijd, dus wij zoeken ook iemand waar we de komende jaren op kunnen bouwen.

Ben jij of ken jij onze nieuwe trainer? Neem dan (of voor meer informatie) contact op met Steven Pouw via stevenp@live.nl of 06-81034999.