De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Update VISIE

Volgend jaar staan er wederom twee VISIES in de maak. In januari maken we een plan de campagne, maar we kunnen alvast verklappen waar de VISIES over zullen gaan. De eerste VISIE wordt een veelzijdig themanummer over de tafeltennissport voor dames en meisjes. Op dit moment is één op de tien vrouwelijk en daar ligt ook voor ons als trainersvereniging een uitdaging. Hoe staat het er voor op dit moment? Op welke wijze kunnen clubs op deze doelgroep inspelen? Zijn er verschillen tussen het geven van training aan meisjes en – zo ja – welke?

De plannen voor de tweede VISIE zitten nog in de pijplijn, maar we denken aan een themanummer over de clubtrainer. Waar loopt een clubtrainer tegen aan? Zijn ze er nog: de passionado’s van weleer? Wat maakt nou een echte clubtrainer?

Lijkt het je leuk om mee te helpen? Altijd welkom! Stuur een bericht naar Thomas via thomas@vvtt.nl of Irene via irene@vvtt.nl.