De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

TTV Borne zoekt jeugdtrainer

Naam vereniging: TTV Borne
Plaats: Borne (Overijssel)
Profielschets vereniging: TTV Borne is een vereniging met ongeveer 40 leden, waarvan 15 jeugdleden. We bieden tafeltennis voor iedereen, zowel jong, oud als mensen met een verstandelijke beperking. We zijn momenteel met drie en twee jeugdteams actief in de competitie. Sinds 2011 tafeltennissen we vanuit sportaccommodatie de Wensinkhof, waar we tevens een prachtige kantine tot onze beschikking hebben. 
 
Onze vaste trainingsavond is donderdagavond, waarbij de beginnersgroep om 19 uur aanvangt, en de gevorderde jeugd om 20 uur aanvangt. Gelijktijdig traint ook de g-groep. Na afloop van de training is er tot 21.30 uur nog de gelegenheid tot vrij spelen. Als vereniging hebben wij de beschikking over het lespakket van Table Stars en hebben wij sindskort een tafeltennisrobot tot onze beschikking.
 
Profielschets trainer: we zijn opzoek naar een enthousiaste en ervaren trainer (eventueel gediplomeerd) voor onze vereniging. Onze prioriteit ligt bij de jeugd, zij hebben immers de toekomst. Uiteraard is een vergoeding mogelijk. Daarover gaat het bestuur graag in overleg met de kandidaten die zich beschikbaar stellen.
 
Contact: belangstellenden kunnen contact opnemen met secretaris Bjorn Nijhuis, via nijhuis.bjorn@gmail.com of per telefoon: 06 38 32 00 53.