De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

TTV Alexandria’66 zoekt hoofdtrainer (inmiddels gevonden)

Met ingang van het nieuwe seizoen is ttv Alexandria’66 in Rotterdam op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Alexandria is een grote vereniging met 243 leden, waarvan 47 jeugdleden, 147 senioren en 49 veteranen. In de najaarscompetitie komen er van de 9 jeugdteams 3 teams uit op landelijk niveau (A en C). Er zijn 21 seniorenteams in de duo competitie en 16 teams in de reguliere competitie waaronder een derde divisie herenteam, een tweede divisie damesteam en 2 hoofdklasseteams.

Alexandria is een breedtesportvereniging met een maatschappelijke ambitie (open club) waarbij er al een groot netwerk is met gemeentelijke instanties en organisaties in de wijk. Alexandria richt zich ook met trainingen op verschillende doelgroepen, waaronder behalve jeugd en senioren ook veteranen,  en mensen met een lichamelijk beperking (TafeltennisPlus). Alexandria heeft relatief veel meisjes en vrouwen die lid zijn van de vereniging, en daarmee vervult de vereniging ook een voorbeeldfunctie Behalve dat de vereniging op sociaal gebied bezig is, is er ook de ambitie om hogerop te komen waarbij het plezier in tafeltennissen voorop staat.

We zoeken een ervaren en enthousiaste trainer (licentie 3 of 4) met affiniteit met alle doelgroepen, die in samenwerking met de technische staf van 5 trainers het technisch beleid van de vereniging wil en kan uitvoeren. Er is al een technisch beleidsplan, maar de vereniging staat open voor nieuwe en frisse ideeën om hier in overleg invulling aan te kunnen geven.
 
Heb je interesse en/of wil je meer informatie over deze functie, mail of bel dan naar:
Saskia Meijer
voorzitter, trainer 
06-48110680
 
Namens het bestuur van tafeltennisvereniging Alexandria ’66
 
 
 LogoAlexandria