De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Trainer gezocht voor Bonaire

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en de Bonairiaanse Tafeltennisbond (BTTB) zijn een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking voorziet erin dat de NTTB de BTTB ondersteunt, bijvoorbeeld met materialen. Ook heeft de BTTB gevraagd om te helpen bij het laten overkomen van een trainer voor een periode van drie maanden.

Het is de bedoeling om deze trainer dagelijks voor een aantal trainingsuren in te zetten op de basisscholen en buurtcentra op basis van een vastgesteld trainingsprogramma. Dit is om meer jeugd en volwassenen aan het tafeltennissen te krijgen. Ook kan de trainer trainingskampen verzorgen voor de jeugdspelers. Op dit moment zijn er ongeveer zes trainers actief.

Er is wel vaker een trainer voor een bepaalde periode naar de ABC-landen en Suriname geweest. Dit is altijd erg leuk en leerzaam gevonden. Lijkt het je wat? Je kunt je voor meer informatie wenden tot Antoinette de Jong van de NTTB via jong@tafeltennis.nl.