De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

ONLINE BIJSCHOLING – “Oefenstof om mentale aspecten te verbeteren”

Als vervolg op de laatste VVTT-bijscholing van 28 juni over de samenhang tussen tactische en mentale aspecten binnen tafeltennis, gaan we ons nu verdiepen in de oefenstof op het gebied van mentale aspecten. Er is veel bekend over de relatie tussen techniek en oefenstof en dit onderwerp wordt uitvoerig behandeld in scholing en workshops. Oefenstof en mentale aspecten komen veel minder vaak aan de orde.

We gaan in deze interactieve bijscholing veel aan het werk met oefenstof waarmee je diverse mentale vaardigheden kunt trainen. Zaken als weerbaarheid, concentratie, waarneming, teamgeest en zelfstandigheid komen hierin aan bod. De deelnemers zullen na een korte theoretische inleiding gezamenlijk in groepjes zelf oefenstof gaan ontwikkelen. Aan het eind van de workshop hebben de deelnemers een kleine bibliotheek aan oefenstof waar ze in de praktijk mee aan de slag kunnen gaan.

Datum: Zondag 27 september 2020
Thema: Oefenstof of mentale aspecten te verbeteren

Inleider: Titus Damsma
Locatie: Online, link wordt, na betaling, zaterdag 26 september gestuurd naar de deelnemers.

Tijd: 10:00 uur tot 13.00 uur

Kosten: € 12,50. Leden VVTT € 10,00.
Betaling direct aan de VVTT via de gegevens in de bevestigingsmail.  Vooraf betalen om toegang te krijgen tot de bijscholing.
Inschrijving verplicht tot betaling.

Deze bijscholing is gericht op trainers met een TT3- of TT4-licentie.

Inleider:
Titus is getrouwd en een vader van twee dochters. Fries van geboorte, en het grootste deel van zijn leven woonachtig in het noorden van het land, is hij 10 jaar geleden naar het Apeldoorn verhuisd om werkzaam te kunnen zijn op het CTO Papendal. Tegenwoordig is hij actief als Para-trainer op Papendal, verantwoordelijk voor het jongens kadettenteam en coördinator binnen het RTC-beleid. Verder is hij docent bij verschillende trainersopleidingen en inleider bij bijscholingen.

ONLINE Bijscholing “Oefenstof om mentale aspecten te verbeteren”
Deelname aan deze bijscholing kost 10,00 voor VVTT leden en 12,50 voor niet leden.