De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Nieuws over bijscholingen

In 2019 heeft de VVTT in een vernieuwde of hervatte samenwerking met verschillende afdelingen weer verschillende bijscholingen georganiseerd. Elke afdeling heeft vorig jaar een bijscholing gehad: een unicum! Thema’s varieerden van mentale training tot meerballentraining en van Creatieve oefenstof tot een masterclass Coaching tijdens de Europe Youth Top 10. In Groningen is een bijscholing Wedstrijdanalyse door twintig trainers bezocht. Het doet ons deugd om te vermelden dat de bijscholingen goed zijn bezocht en zo van toegevoegde waarde voor de aanwezige trainers waren.

Dat vraagt natuurlijk om meer!

Ook in 2020 organiseren we weer verschillende bijscholingen of activiteiten voor alle trainers (met of zonder geldige licentie). In maart vindt zo in samenwerking met de Afdeling Zuidwest en DeTafeltennistrainer.nl een bijscholing meerballentraining plaats in Etten-Leur. Ook zijn we met afdeling West weer in overleg voor twee bijscholingen in deze afdeling de komende periode. Met verschillende partijen wordt op dit moment gesproken over een bijscholing. Hou onze website en sociale media in de gaten; uiteraard ook meer hierover in onze volgende nieuwsbrief.

Nieuwsgierig naar het aanbod, samenwerking of mogelijke suggesties voor activiteiten in uw afdeling of bij u vereniging? Neem gerust contact op met Marnik Gommers (marnik@vvtt.nl) voor meer informatie.