De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Verenigingscongres met ook interessante workshops voor trainers

Onze partner de NTTB heeft het uitstekende idee opgevat om van 1 tot en met 8 maart aanstaande een Digitaal Verenigingscongres te houden. Nieuw dit jaar is dat niet alleen bestuurders, trainers en kaderleden kunnen deelnemen, maar ook ieder individueel lid. Dat biedt natuurlijk grote kansen om in direct contact te komen met de grootste doelgroep: alle leden van de tafeltennisbond.

Meerdere leden van de VVTT helpen bij verschillende tafeltennisspecifieke workshops.

  • De ontwikkeling en uitvoering van technisch beleid – door Luc Janssen (PreT – Prestaties door training)
  • Tafeltennismasterz Spelregelbewijs met examen – Marcel Kraa en Mirjam Kloppenburg
  • Werving, opvang en behoud paratafeltennis – Saskia Meijer en Marit Martens-Scheers
  • De interessante wereld van mentale training voor spelers – Titus Damsma
  • De interessante wereld van mentale training voor jeugdspelers – Titus Damsma
  • Naar een wedstrijd kijken vanuit technisch-tactisch oogpunt – Martijn Spithoven (DeTafeltennistrainer.nl) en Thomas Groenevelt

Je kunt je via de website van de NTTB ook opgeven voor allerlei  andere leuke workshops, inspiratiesessies – er wordt zelfs een quiz gehouden op woensdag 3 maart voor jeugdleden tot en met veertien jaar. Ga nu naar de website van de NTTB voor meer informatie en geef je gauw op.