De Vereniging Van TafeltennisTrainers (VVTT) is de belangenvereniging van en voor de Nederlandse tafeltennistrainer. Zij behartigt hun belangen, waarbij zij met name streeft naar vergroting van de kennis en vaardigheden. De  VVTT is op 18 juni 1988 opgericht.

Nieuwe VISIE komt eraan!

Ongeveer half juni valt de dikste VISIE van de afgelopen jaren bij jullie in de bus. Het thema is ‘Mentale kracht’ en bevat allerlei aan dat thema gerelateerde artikelen. De auteurs van deze editie zijn Terry Schaffers, prof.dr. Nico van Yperen, Luc Janssen, Martijn Spithoven, Rinie Kling, Koos Kuiper, Thomas Groenevelt en Titus Damsma. Op deze plek willen wij ook onze grote blijk van waardering uiten voor de inspanningen van Linda Rieken, die als altijd weer zorg heeft gedragen voor een professionele lay-out.

Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie ervan vonden, net als dat verscheidene auteurs hebben aangegeven dat graag te vernemen. Heb je er iets aan gehad, heeft het je aan het denken gezet, zit je met vragen naar aanleiding van wat je gelezen hebt et cetera? Laat het ons weten, we horen je graag. Stuur je bericht naar irene@vvtt.nl en/of thomas@vvtt.nl.